Termeni si conditii

CINE SUNTEM

Platforma online este detinuta si administrata de operatorul SIGNEDMAN98 DESIGN SRL, CUI: 42335311, Voluntari, Soseaua BUCURESTI NORD, nr. 10B, corp B1, scara C, etaj 2, ap. 385, judet Ilfov, Romania, telefon 0753 413 636, e-mail: signed98@gmail.com.

ELIGIBILITATE

Pentru a putea folosi platforma trebuie (1) sa aveti peste 16 ani si/sau capacitate deplina de exercitiu, (2) sa fiti de acord cu Termenii si conditiile (3) sa ne furnizati informatii de contact reale, complete si actualizate.
Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate respectand legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA PLATFORMEI

Promiteti sa respectati urmatoarele reguli:

  • Veti furniza informatii reale, complete si actualizate;
  • Nu veti efectua nicio comanda falsa sau frauduloasa, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente;
  • Veti respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest site.
  • Nu veti desfasura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care incalca regulile de mai sus si de a ne adresa autoritatilor competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

LIMITAREA RASPUNDERII

Platforma ar trebui folosita doar in scop de informare a vizitatorilor si pentru suport pentru cererea de oferte personalizate. Utilizarea platformei se va face pe propria raspundere, SIGNEDMAN98 DESIGN SRL, neasumandu-si in niciun fel raspunderea pentru eventualele prejudicii/erori care pot aparea ca urmare a folosirii platformei incluzand, dar fara a se limita la imposibilitatea obtinerii unei oferte sau orice sanctiuni din partea autoritatilor publice sau pretentii din partea altor persoane sau entitati.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia nationala si europeana, inclusiv in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si Legea 190 din 20018. Prin plasarea unei cereri de oferte sau intrarea in legatura cu noi pe orice canal sau prin orice mijloc, sunteti informati despre prelucrarea datelor cu caracter personal asa cum prevede Politica noastra de confidentialitate.

CONFIDENTIALITATE

Atat Prestatorul cat si Utilizatorul se obliga si garanteaza sa pastreze confidentialitatea Informatiilor Confidentiale, sa previna divulgarea acestora tertilor si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele avute in vedere prin prezentul document, cu exceptia celor autorizate in prealabil in scris de cstre Prestator/Utilizator si sub rezerva termenilor si conditiilor impuse de aceasta.

Informatiile Confidentiale pot fi puse la dispozitie fie in scris, in forma lizibila vizual sau electronic, inclusiv prin fax sau prin alte forme electronice de transmitere sau oral, si pot fi marcate ca fiind confidentiale sau nu.

Urmatoarele informatii nu sunt considerate ca fiind Informatii Confidentiale: (i) sunt sau au devenit publice (inclusiv, fara limitare la orice informatii prezentate oricarei agentii guvernamentale si disponibile publicului) altfel decat in urma unei dezvaluiri de catre Prestator cu incalcarea prezentei sectiunii (ii) sunt puse la dispozitia Prestatorului pe baze neconfidentiale dintr-o sursa diferita de Utilizator despre care Prestatorul considera ca nu ii este interzis sa dezvaluie astfel de informatii catre Prestator (iii) sunt cunoscute de Prestator inainte de a fi primite de la Utilizator fara nicio obligatie de confidentialitate sau (iii) sunt dezvoltate de Prestator independent de Informatiile Confidentiale dezvaluite de Utilizator.

Utilizatorul nu va dezvalui niciunui tert Informatiile Confidentiale primite de la Prestator si doar in conditiile aratate prin prezentele termeni si conditii si cu exceptia cazului in care este obligat conform legislatiei in vigoare. In cazul in care Utilizator va dezvalui Informatiile Confidentiale unei alte persoane (publice sau private) decat cele necesare pentru ducerea la indeplinire a Serviciului contractat (ie. Registrul Comertului, instantele de judecata, autoritatile de politie, institutii bancare, agentiile nationale de administrare fiscala sau parteneri comerciali), Prestatorul isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva Utilizatorului pentru acoperirea oricaror prejudicii ar putea rezulta din aceasta dezvaluire.

NOTIFICARI

Utilizatorul este de acord ca toate comunicarile efectuate in baza prezentului document sa aiba loc prin intermediul postei electronice la adresa comunicata de acesta in Platforma, consimtind ca o astfel de comunicare este valida prin simpla dovada din partea Prestatorului privind trimiterea comunicarii. Prestatorul are dreptul sa foloseasca si alte metode de transmitere (prin posta, curier sau prin intermediul executorilor judecatoresti) a comunicarilor sale catre Utilizator.

Partile convin ca toate comunicarile in legatura cu prezentul document se vor efectua la urmatoarele adrese:

Pentru Utilizator – la adresa de e-mail mentionata in prin intermediul Platformei;

Pentru Prestator– la urmatoarea adresa electronica: signed98@gmail.com

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al platformei este proprietatea intelectuala a Prestatorului. Platforma va fi folosita de catre utilizatori doar pentru informare sau cerere de oferte.

Utilizatorii platformei nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor Prestatorului, indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Orice continut (incluzand, dar fara a se limita la elemente vizuale, baze de date, elemente de grafica, marci, continut juridic) sunt sunt proprietatea intelectuala a Prestatorului. Intregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice incalcare a proprietatii intelectuale, Prestatorul isi rezerva dreptul de a sesiza instantele de judecata competente pentru recuperarea integrala a prejudiciului, precum si de a depune o plangere penala la organele judiciare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorului.

LEGISLATIA APLICABILA. LITIGII

Prezentului acord, precum si oricarei utilizari a platformei i se vor aplica legea romana. Partile vor incerca solutionarea oricarei neintelegeri pe cale amiabila, in caz contrar litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform legii.

Cum aleg produsele

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care corespunde cerintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Produsele selectate merg in cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati. Puteti de asemenea sa renuntati la unul sau toate produsele adaugate in cos.

Date personale

Completati datele personale in formularul special din pagina. Adaugati un numar de telefon, unde un consultant sa va poata contacta telefonic in cazul in care este nevoie si totodata pentru curier, pentru a va putea inmana coletul. Date livrare Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa se livreze comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa, completati formularul „Adauga o alta adresa” si selectati-o ca adresa de livrare.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizare comanda” Informatii stoc In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile. Introduce-ti cantitatea dorita pentru cumparare. In cazul in care cantitatea dorita este mai mare decat stocul, comanda nu poate fi finalizata.

Cum platesc?

Plata produselor se poate face prin numerar la livrare, curierului (ce aduce produsele acasa), prin ordin de plata sau prin plata cu cardul direct pe site. Toate preturile sunt exprimate in RON si NU contin TVA.

Livrarea comenzilor

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei si a Ungariei prin intermediul serviciilor de curierat Fan Curier, DPD Curier si Sameday Curier. Comenzile vor fi procesate in 1-2 zile lucratoare de la data primirii lor si se vor livra in zile lucratoare in intervalul orar 9.00 – 17.00 .

Cost transport 20 lei.

Conditii de returnare

Daca vrei sa returnezi un produs sau o comanda, la noi e foarte simplu ! Te rugam sa completezi formularul de retur pe care il gasesti aici si sa il pui in colet alaturi de produsele returnate. Impachetezi produsul/produsele si chemi un curier sa-ti transporte coletul pana la noi. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de tine, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 2-3 zile de la receptia produsului/produselor returnate. In cazul in care coletul este returnat cu plata transportului la noi, taxa de returnare va fi cu 23 de lei mai putin din valoarea produselor returnate.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, iti vom reexpedia produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu Signed98.
Pentru informatii suplimentare despre produse, posibilele situatii aparute post-vanzare, produse livrate incomplet sau incorect, produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie, livrari intarziate, ne puteti contacta la:

Tel: 0753 413 636

Email: signed98@gmail.com